Klantensysteem Home > Kennisbank > Antwoord op al uw administratieve vragen > Vragen over domeinnamen > Verhuizen .NL-Domeinnaam naar Select Hosting

Verhuizen .NL-Domeinnaam naar Select Hosting

Als u een .nl-domeinnaam heeft welke vanaf een andere hosting provider naar Select Hosting verhuisd moet worden heeft u een zogeheten ‘Token’ nodig.
Een Token is een verhuiscode, waarmee u de domeinnaam kunt laten verhuizen. De Token kunt u opvragen bij de huidige hosting provider van uw .nl-domeinnaam.

Tijdens uw aanvraag op onze website kunt u voor uw domeinnaam de Token – als u die al in bezit heeft – direct tijdens de aanvraag al invullen. Als onze medewerkers uw aanvraag formulier ontvangen, waarop de Token al is ingevuld kunnen zij de verhuizing direct voor u ingang zetten. Een .nl-domeinnaam verhuizing zal maximaal 5 werkdagen duren.
Zodra uw .nl-domeinnaam naar Select Hosting is verhuisd ontvangt u de account gegevens waarmee u de website kunt uploaden en/of e-mail accounts kunt aanmaken.

Indien u de Token nog niet heeft kunt u de aanvraag wel alvast indienen, en de Token later per e-mail naar onze support afdeling sturen.