Klantensysteem Home > Kennisbank > Antwoord op al uw administratieve vragen > Vragen over domeinnamen > Waarom zijn sommige extensies duurder dan andere?

Waarom zijn sommige extensies duurder dan andere?

Bij Select Hosting kosten de meeste domeinnamen 15.- euro per jaar exclusief de BTW.
Er zijn heel veel extensies, en net als elke andere hostingprovider heeft Select Hosting te maken met inkoopprijzen van domeinen.
De extensies die duurder zijn voor u als klant zijn voor Select Hosting ook duurder om in te kopen, dit wordt doorberekend aan u als klant.
Wij adviseren u als klant om goed na te denken in hoeverre u een duurdere extensie nodig heeft en dit daadwerkelijk iets toevoegt aan uw domeinnaam.